• 1.jpg
  • 2.jpg
  • 3.jpg
  • 4.jpg
  • 5.jpg
  • 6.jpg
  • 7.jpg

Huisregels dierenpension De Walberg

Wij zijn blij met uw belangstelling voor ons pension en we zullen uw dieren zo goed mogelijk verzorgen. Er zijn echter een aantal dingen waar u rekening mee moet houden als u uw huisdieren in pension doet.

Stress:

Sommige honden kunnen last hebben van stress als ze in pension worden gedaan. Het is daarom niet onverstandig om honden die nog niet eerder in pension zijn geweest een of meerdere keren te laten wennen. Vooral oudere honden kunnen soms slecht wennen in pension. Ook een hond die bij u thuis niet alleen thuis kan blijven zonder te huilen of te blaffen kan in pension last hebben van stress.

Vlooien en teken:

Denkt u er aan om uw huisdier een goede anti-vlooienbehandeling te geven voordat hij of zij in pension gaat? Dat kan door een behandeling m.b.v. vlooiendruppels of een vlooien/tekenband.

Druppelen verdient de voorkeur want banden gaan regelmatig los.

Loopsheid/krols:

Loopse teven kunnen veel onrust veroorzaken in een pension en uw hond kan ongewild zwanger thuis komen. Om dat te voorkomen is het erg belangrijk dat u ons goed informeert over de periode waarin uw teef loops kan worden zodat wij daar rekening mee kunnen houden. Mocht uw hond onverwacht loops worden dan kunt u in overleg met uw dierenarts de loopsheid van uw teef m.b.v. de zogenaamde poezen pil uitstellen. Wij nemen in de zomervakantie geen loopse teven aan zonder dat u vooraf met ons heeft overlegd. Poezen kunnen krols worden als ze hier verblijven. De meeste katers zijn gecastreerd maar je weet nooit! Mocht uw poes niet gesteriliseerd zijn dan adviseren wij u om de poes tijdens het verblijf bij ons op de pil te zetten.

Vooruitbetaling:

U betaalt bij een reservering van zes dagen of langer voor een hond € 35,- vooruit en voor een kat € 25,- door storting op ons bankrekeningnummer. Bij annulering wordt dit bedrag niet terug gestort. Mocht u al eens eerder geannuleerd hebben dan betaald u bij een volgende reservering de helft van het totale pensionbedrag vooruit. Bij annulering wordt dit bedrag niet terug gestort.

Berekening pensionprijzen:

Wij berekenen pensiondagen. De dag van aankomst wordt altijd in rekening gebracht en de dag van vertrek wordt niet berekend als uw huisdier voor 12.00 uur wordt opgehaald. De door u gereserveerde periode wordt in rekening gebracht.

Dierenarts:

Bij ziekte of stress consulteren wij onze dierenarts tenzij u nadrukkelijk heeft aangegeven dat wij uw dierenarts moeten consulteren. De eventuele kosten worden in rekening gebracht. 

Aansprakelijkheid:

Wij kunnen geen aansprakelijkheid aanvaarden voor uw huisdier(en) of de meegeven goederen.

Overige:

Houdt u er rekening mee dat wij verwaarloosde, zieke en niet (tijdig) ingeënte dieren kunnen weigeren?

Online reserveren

Lees 21443 keer

Logo Dierenpension De Walberg

Contact informatie

Seringstraat 20

6744 WZ Ederveen

Tel.: 0318-573620

Mobiel: 06-51068334

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.